Itt az ideje, hogy újabb sorozatba merüljünk bele, ha még nem láttad, akkor irány a viki.com, ahol legálisan, magyar felirattal is megnézhető, mert ez a világ egyik legjobb sorozata, és nem viccelek! Ha pedig megnézted, és kiváncsi vagy a kulisszatitkokra, katt ide!

SECRET GARDEN

A történet:

Kil Raim egy igencsak hányatott sorsú leányzó. Mindkét szülőjét elvesztette, barátnőjével bérel egy rozzant kis lyukat és kaszkadőrként tengődik, ami férfiak számára se könnyű szakma, hát még egy nőnek. Egyik nap egy forgatás során azonos öltözékük miatt összetéveszti a főszereplővel Kim Dzsuvon, egy luxus bevásárlóközpont igazgatója, és elszabadul a pokol. Vagy inkább a varázslat. Dzsuvon elhurcolja a forgatásról Raimot, mert annak a színésznőnek nézi, akivel az unokatesója, a Hallyu-sztár énekes Oska kavar, a csaj meg raplizni akar a médiának. Persze kiderül, hogy Dzsuvon tévedett, de innentől már nincs megállás. Valamiért folyton a lányon jár az esze, és a sors is úgy alakul, hogy újra meg újra keresztezik egymás útját, míg egyszer egy Csedzsu-szigeti tartózkodás alkalmával Raim eltéved, a keresésére induló Dzsuvonnal együtt pedig egy fura étteremben kötnek ki az erdő közepén, ahol kapnak két üveg viráglikőrt. Másnap reggel pedig egymás testében ébrednek. Mármint a lelkük. És ha mindez nem lenne elég, Dzsuvonra fáj a foga az intrikus Junszulnak, aki régi szerelmét, Oskát akarja büntetni azzal, hogy megkaparintja az uncsitesóját. És persze beleszól a dolgokba Dzsuvon gonosz anyja is, akinek nem fűlik a foga az alsóbb osztálybeli Raimhoz. És akkor még meg se említettük Dzsuvon kiállhatatlan természetét!

Főbb szerepekben:

Hjon Bin (Hyun Bin) mint Kim Dzsuvon (Kim Joo-won)

A szereplő:

Láttatok már vérbunkó pacákot? Na Dzsuvon pont ilyen. Gazdag, sármos, jóképű, tele önbizalommal (látszólag) és mindenkire magasról tojik. Egy luxus bevásárlóközpontot igazgat, aminek a tulaja a milliárdos nagypapa, és egy baszom nagy házban lakik egyes egyedül. Mindenféle fóbiái vannak, például nem mer liftbe szállni. Amolyan igazi úri köcsög. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, hisz a sorozat folyamán kiderül, hogy Dzsuvon sokkal több, mint egy felszínes gazdag paraszt, és a fóbiáinak is megvannak a maguk jól álcázott, de elég komoly okai. És persze a gazdagok élete sem tökig tejfel. Na és persze ott vannak az idióta csillogó tréningruhái, jesszum pepi!

A színész:

Hjon Bin az egyik legnépszerűbb koreai színész, és hát nem véletlenül. Nagyon jól játszik, nagyon komolyan hozza a bunkót, már-már annyira, hogy a néző is elkezdi gyűlölni érte és legszívesebben pofán lendítené párszor a képernyőn keresztül. A testcsere során női szerepbe kényszerül, amit fergetegesen hoz, sok-sok könnyesre röhögős pillanatot szerezve a közönségnek. Nyolc kilót fogyott a szerep kedvéért.

Ha Dzsivon (Ha Jiwon) mint Kil Raim (Gil Raim)

A szereplő:

Raim a tökéletes sorozathősnő: igazságszerető, kedves, vicces, éles eszű, felvágott nyelvű, öntudatos és még fizikailag is ott van a topon: kaszkadőr. Viszont marha szegény, és egyes-egyedül van széles-e világon. Apja tűzoltó volt, aki egy mentés közben halt meg. Raimot először halálra idegesíti a beképzelt, öntelt gazdag pacák, aztán persze szépen jól beleszeret, csak hogy aztán rádöbbenjen, hogy a pali hisztis anyja bizony nem fogja annyiban hagyni a dolgot.

A színész:

Ha Dzsivon már veterán színésznőnek számít, számos filmben játszott, ismerhetitek például a Hwang Jini című sorozatból. Ráadásul négy évvel idősebb Hjon Binnél (ez mondjuk nem látszik rajta). Nagyon szerethető a karakterben, őszintén lehet neki drukkolni, és a kaszkadőrös jelenetekben is megállta a helyét, ami külön piros pont.

Jun Szanghjon (Yoon Sang-hyun) mint Oska

A szereplő:

Oska a léhűtő Hallyu-énekes, aki valaha nagyon népszerű volt, ma már épphogy csak tengődik a hírnevéből, hisz kiöregedett a mundérból. Viszont két kanállal zabálja az életet, no meg a nőket, mindezt csak azért, mert egy régi, mély seb nyomja a lelkét, amit első igazi szerelme, Junszul ejtett rajta. Pokoli vicceseket mond, és persze a hősnőt pártolja Dzsuvonnal szemben.

A színész:

Jun Szangjon kései felfedezett, 32 évesen debütált a tévéképernyőn. Másodhegedűs-szerepeket kap általában, de van saját sorozata is, jórészt a Secret Gardenben nyújtott alakítása és népszerűsége miatt. Zenei albuma is megjelent, ami 11.helyezett volt a presztízses japán Oriconon, mutatva a sorozat külföldön aratott sikerét. Egyébként tényleg szép a hangja, ahogy az a sorozatban is kiderül, hisz a dalokat valóban ő énekli.

Kim Szarang mint Junszul

A szereplő:

Junszul gazdag és elkényeztett nő, aki egy múltbéli sérelem miatt mérgezet tüskeként viseli szívében az Oska iránt érzett szerelmét. Emiatt minden vágya, hogy megkeserítse a férfi életét, és ezt úgy akarja elérni, hogy elvetetné magát Oska unokatestvérével, Dzsuvonnal. Reklámfilmeket rendez.

A színész:

Kim Szarang egy vérbeli szépség, 2001-ben ugyanis Miss Korea-szépségkirálynő volt, ezzel még a sorozatban is viccelődnek. Jól hozza a sértett, bosszúéhes, de belül sajnálatra méltóan megszakadt szívű dívát.

Lee Philip mint Im Dzsongszu (Lim Jung-soo)

A szereplő:

Im direktor a kaszkadőriskola vezetője, ahol Raim dolgozik. Katonás, kemény fickó, de arany szíve van, és nagyon szerelmes Raimba, persze csak titokban. Segíti, ahol tudja, de hálátlan szerep ez, hisz Raim bátyjaként tekint rá.

A színész:

Amerikában született, 1981-ben és mérnöki diplomája van. Neve csak felvett művésznév, 100%-ban koreai a srác. Apukája sikeres céget vezet Amerikában, eléggé gazdagok.



Kim Szongo (Kim Sung-oh) mint Kim titkár

Kim titkár Dzsuvon kétballábas, nagyszájú és idióta jobb keze, aki mindenbe beleüti a hegyes orrát és néha már túlzottan is vicces. Kim Szongo aranyosan túljátsza a szerepet, de így is nagyon szerethető figura.

Ju Inna (Yoo Inna) mint Ajong (Ah Young)

Ajong Raim legjobb barátnője és lakótársa, és a Dzsuvon által vezetett luxusplázában dolgozik eladóként. Cserfes, nagyszájú és nagyon édes, aki tűzön-vizen át Raim mellett áll. Kim titkár igyekszik meghódítani a szívét, ezzel egy nagyon aranyos második cselekményszálat szőve a történetben. Ju Inna új felfedezett, ezért a szerepért a legjobb új színésznő díját is megkapta az SBS Drama Awardson. Egyébként énekesnőnek készült a YG Entertainment alatt és saját rádióműsora is van. 2012-ben első főszerepét is megkapta a Queen In-Hyun's Man című sorozatban.

Ízelítő:

Értékelés: 10/10: kihagyhatatlan! Az egyik legszórakoztatóbb sorozat a világon, van benne minden, humor, szerelem, akció, dráma, könnyek, épp a megfelelő arányban, mindez megcsavarva némi fantasyvel.