Unod a házibulit? Eleged van a pezsgőből? Herótot kapsz a szilveszteri tévénézéstől, és nem tudsz magaddal mihez kezdeni?Szilveszteri progriajánló ala XiaolongimnidaFilmek, amik tuti jól fognak esni ilyenkor:

A pofonok földje - kínai vígjáték Stephen Chowtól rengeteg vicces harcjelenettel

Baby and I - könnyed kikapcsolódás Jang Geun-seukkal és egy pokoli édes kisbabával

The Jackal is Coming - vígjáték egy elrabolt popsztárról és egy kétbalkezes bérgyilkosnőről Kim Jaejoonggal, sok nagyon perverz jelenettel.Online nézhető cuccok:

Full House Take 2: könnyed popsorozat egy kiállhatatlan, mindenre allergiás szépfiú idolénekesről, önelégült csapattársáról és egy stylistnak álcázott hapkidómesternőről, 30 perces epizódokban. Magyar felirat bekapcsolható.

Secret Garden: egy bunkó milliárdos és egy kemény kaszkadőrnő muris testcseréje, ha még nem láttad ezt a sorozatot, kötelező még idén elkezdeni! Magyar felirat bekapcsolható.

200 Pounds Beauty: Történet egy énekesnőről, aki 200 kilósan nem kell senkinek, bezzeg mikor lefogy... Elérhető felirat: angol, német

The Sorcerer and the White Snake: Jet Li tavalyi fantasymozija, sok kungfuval, varázslattal és vicces kantoni szinkronnal, angol felirattal.

A Chinese Ghost Story
: amikor az egyszerű halandó természetfeletti lénybe szerelmes... Felirat: angol

Év végi K-pop-fesztiválok:

MBC Gayo Daejaejun: 1. rész, 2. rész
SBS Gayo Daejun: 1. rész, 2. rész, 3. rész

Popcornt betáraz, vigyázz, kész.....